HTML

Iskolapélda

Ez a blog egy hírnek a médiában több verziójáról szól, nehogy tudd, mi is az igazság. Csak és kizárólag a hazai médiát veszem górcső alá. És az is előfordulhat, hogy kommentálom az eseményeket...

Friss topikok

Linkblog

12 év után találtak rá az erdőben

2009.01.21. 10:18 DocBulywood

Érdekes cikk jelent meg a Stop.hu oldalán, tessék fogyasztani:

www.stop.hu/articles/article.php

 

A cikkből kiderül, hogy egy 12 évvel ezelőtt eltűnt nőt talált meg véletlenül valaki egy svájci erdőrészen. A lényeg, hogy a hölgy nem teljesen bomlott elméjű, lehet vele beszélgetni, viszont nem akar visszatérni a családjához, mert "küldetése van".

Aztán feltűnik egy érdekes mondat a cikkben:

"Az erdőrészből ugyanakkor mennie kell, mert magánterület, a bolligeni polgári közösségé, amelynek tagjai nem akarják, hogy maradjon. A szociális segélyezésért felelős területi illetékes azt mondta, hogy gondoskodni fognak az asszony megfelelő elhelyezéséről."

Nem értem, miért kellene őt elhelyezni bárhol is? 12 évig a kutyának sem hiányzott, nem volt beteg, nem élősködött segély címén a svájci szociális hálón. El tudta magát látni 12 éven keresztül

Namost megtalálták egy magánerdőben, erre kiderül, hogy az erdő tulajai nem szeretnék, ha maradna. De miért? Netán erdőirtást végzett? Kárt okozott valakinek? Mégis, mit tett, hogy neki onnan mennie kell? Miért nem interjúvolták meg a tulajdonosok képviselőét, mégis miért bántja a szépérzékét a városban, ahol ő él, hogy valahol a rengetegben, amit nem lát, egy másik ember talán boldog tudatlanságban 12 éve önellátóan él?

Miért kéne visszavinni az emberek közé? 12 évig egy fillérjébe nem került senkinek, hogy ő ott él - jó, keresték, de nem találták, de nem 12 éven keresztül, ugyebár -, most meg koloncot vennének a nyakukba? Miért?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://felreinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr97892747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása