HTML

Iskolapélda

Ez a blog egy hírnek a médiában több verziójáról szól, nehogy tudd, mi is az igazság. Csak és kizárólag a hazai médiát veszem górcső alá. És az is előfordulhat, hogy kommentálom az eseményeket...

Friss topikok

Linkblog

Kilencéves kislányt erőszakoltak meg osztálytársai Szegeden

2009.01.27. 14:58 DocBulywood

Ez a hír:

index.hu/politika/bulvar/szegdi0124/

Ez a hír nem is lenne annyira érdekes - azon kívül, hogy van, amit nem lehet elég korán kezdeni, de nem ezt, ugyebár -, hacsak az az egy dolog nem, ami kimaradt belőle.

Nevezetesen volt-e erőszak, vagy sem? Pontosan milyen erőszak is volt? Mert ugye az erőszak nem egyenlő a nemi erőszakkal, habár ezt sugalja a cikk.

Lehet, hogy csak elcsattant egy-két pofon, vagy lökdösték a büdös kölkök szegény kislányt? Nem tudjuk, nem tudhatjuk, mert a cikkből semmi sem derül ki.

 

Egyébként annyi esze sem volt sem a szülőknek/rendőröknek, hogy ha VALÓBAN történt NEMI erőszak, akkor egy nőgyógyásszal kivizsgáltassák, hogy szűz-e még a kilencéves kislány vagy sem.

Megint egy érdekes hírrel gazdagodtunk.

 

Aztán persze később kiderült, hogy a vehemens fiatal csődörök csak imitálták a nemi erőszakot, szóval nem kell aggódnia annak, aki néhány év múlva szeretné elvenni a hölgyike kincsét.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felreinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr9906240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masszázsblog · http://masszazs.blog.hu 2010.10.27. 10:11:52

"... ha VALÓBAN történt NEMI erőszak, akkor egy nőgyógyásszal kivizsgáltassák, hogy szűz-e még a kilencéves kislány vagy sem. "

Attól még maradhat szűz, hogy megerőszakolták.
A büntető törvénykönyv szerint a nemi erőszak abban a pillanatban megvalósul, amint a nemi szervek összeérnek, behatolásra nincs szükség.
Ha nem fütyivel, hanem kézzel érintik a kislány punciját, akkor meg szemérem elleni erőszak.

A tudósítóknak általában fingjuk sincs a joghoz.
Az olvasóknak meg...

;-)
süti beállítások módosítása