HTML

Iskolapélda

Ez a blog egy hírnek a médiában több verziójáról szól, nehogy tudd, mi is az igazság. Csak és kizárólag a hazai médiát veszem górcső alá. És az is előfordulhat, hogy kommentálom az eseményeket...

Friss topikok

Linkblog

Rendőrt rugdosott, hogy kitoloncolják

2009.01.21. 07:43 DocBulywood

Ezt a cikket az index-en olvastam. Tessék, a cikk:

index.hu/politika/kulhirek/374456/

Végig olvastad? Tehát a cím szerint Rendőrt rugdosott.., majd kisvártatva már nem rendőrt, hanem:

"Honvágyában rendőrAUTÓT rugdalt meg egy guatemalai férfi az Egyesült Államokban..."

Aztán a cikk végi mondat:

"Erre kezdte rugdalni a rendőrAUTÓ egyik ajtaját."

 

A cikk vagy figyelmfelkeltés miatt kapta a Rendőrt rugdosott... címet, vagy el sem olvassa a felelős szerkesztő, vagy ki, hogy mi is kerül ki a saját hírportáljára.

Mert ugye nem mindegy, hogy Rendőrt, vagy rendőrAUTÓT rugdosott meg ez a pasas. Hiszen ha élő rendőrnek megy, bizonyára a kollégái nem nézik jó szemmel és gumibotta/sokkolóval/gázsprével esnek neki a renittenskedő emberkének.

Hát, az index hitelessége is annyi, mint a nagyvezéré.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felreinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr38892551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.02.01. 19:53:32

Tényleg nem mindegy, hogy rendőr vagy rendőrautó :-).
Jó, hogy figyeled a hírközlés visszásságait, emellett szerintem érdemes lehet írni a szerkesztőségeknek, hogy korrigálják. Tavaly volt, hogy az indexen volt valami apróbb tévedés, írtam nekik egy e-mailt és kijavították. Ez interneten ugye egyszerűbb is, mint a nyomtatott sajtónál :-)
süti beállítások módosítása